Gina Pistol este topită după fetița ei, Josephine, și nu se dezlipește nicio clipă de lângă ea. Ea le-a arătat fanilor de pe Instagram prima imagine cu bebelușa, iar fanii s-au topit.

Frumoasa blondă s-a filmat pe fotoliu, în timp ce-și ține micuța în brațe. Ce-i drept lui Josephine nu i se vede fața, dar e pentru prima dată când o arată așa mult.

„Și când regina e sătulă, e liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște”, spune Gina, în timp ce-și privește fiica cu multă dragoste.

Prezentatoare TV a povestit că se simte foarte obosită, dar de oboseală nici nu poate să doarmă, ci are o energie ciudată.

gina-si-smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Primesc foarte multe mesaje de la voi, la fete să mă odihnesc acum cât doarme. Băi sunt atât de obosită că nu pot să dorm. Zici că am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energiue dubioasă. După ora 18.00 îmi pică ochii în gură”, a mai pvoestit Gina pe Instastory.

Gina a răspuns și la întrebarea cu cine seamănă micuța Josephine și a dat detalii despre ea.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mai spus Gina.

Gina Pistol trăiește în fiecare zi noi experiențe alături de fiica sa, căreia recent i-a făcut un cadou special. Gina Pistol a plantat un copac pentru fiica sa, Josephine. Îndrăgita prezentatoare a show-ului culinar Chefi la cuțite a postat pe contul său de Instagram o imagine cu un copac și descrierea: „Ieri am plantat un copac. Este copacul ei”.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, iar micuța lor, Josephine Ana este o adevărată minune.

Gina Pistol a devenit mamă la vârsta de 40 de ani, după ce medicii nu i-au dat șanse să devină însărcinată. Tocmai de aceea, faptul că au devenit părinții unei fetițe sănătoase a reprezentat o adevărată minune pentru cei doi îndrăgostiți.