Prezentatoarea TV şi soţul ei, Cosmin Stoian, se află de șase luni în Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, în luna mai. Magda Vasiliu se pare că are, în sfârșit, un motiv să zâmbească, întrucât tratamentul pare să dea rezultate.

Ea a publicat o imagine cu băiatul și cu soțul ei la malul mării, arătând că situația micuțului s-a îmbunătățit considerabil, iar Vlad a putut să iasă din spital. ”Eroii mei și marea mea”, a scris Magda în dreptul imaginii. Micuțul este însă destul de slăbit și merge în cârje.

Citește și: Ce tradiție veche de secole va rupe Kate Middleton când va deveni regină. Niciodată nu s-a mai întâmplat asta în istoria Marii Britanii

Vlad urmează un tratament în Italia

Fiul ei urmează tratament într-un spital din Italia, după ce știrista  s-a săturat de faptul că  în spitalele din România i-au cerut acte peste acte pentru a-i face analizele copilului. Vlad face chimioterapie din trei în trei săptămâni și pare că se simte mai bine.

Magda Vasiliu Stoian a vorbit pentru prima oară despre boala fiului ei la sfârșitul lunii iulie, după ce a încercat, fără succes, să obțină concediu medical. Pentru că avea nevoie de concediu medical pentru a fi alături de Vlăduț, Magda a apelat la instituțiile statului român, care nu au făcut altceva decât să-i pună piedici. ”Nu am vrut să-l expun pe Vlad, nu vreau compătimire și nici milă! Nu am nevoie! Am nevoie doar ca cineva cu putere de decizie să schimbe niște legi restrictive, făcute parcă la mișto, interpretabile și care nu-l ajută pe cetățeanul idiot ca mine, care cotizează zeci de ani degeaba! Pentru că sunt sigură că la fel ca mine au pățit o mulțime de alți părinți, care în momentul în care pleacă să-și salveze copilul, nu se gândesc la birocrație, legi și chichițe administrative care oricum n-aduc nimic bun”, a scris știrista atunci pe Facebook, sensibilizând întreaga țară.

 

Citește și: