„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!
Si multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viata!Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a scris Andreea BĂlan pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Ce este embolia cu lichid amniotic, complicația suferită de Andreea Bălan în timpul operației de cezariană. Când apare și cum o recunoști?

 

 

Andreea a dat azi primele declarații după ce a suferit stopul cardio-respirator și  a dezvăluit că este bine acum și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune. Totodată, artista a ținut să mulțumească echipei de medici de la spitalul privat unde este internată, care i-a salvat viața. Ea a precizat că a avut parte de cele mai bune îngrijiri.

Andreea Bălan a devenit mama a doua oară, luni, pe 4 martie. Însă, în timpul operației de cezariană, artista a avut complicații și a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să-I salveze viața, iar fetița ei Clara Maria este sănătoasă.

Doctorii au anunțat că Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare.

 

Citește și: