Julia demonstrează că este foarte puternică în lupta împotriva cancerului la sân, cu care a fost diagnosticată în septembrie,  anul trecut. După ce a terminat mai multe ședințe de chimioterapie, actrița a fost recent și operată. Ea a postat pe contul ei de Facebook prima imagine cu ea după intervenția chirugicală, alături de un mesaj emoționant. „Ura! Doctori grozavi, rezultate minutate, mă simt fericită și pregătită să strălucesc după operație. Hey, cancer, dispari! Iată prima mea poză după operație”, a scris actrița. 

Citește și:Regina i-a stricat planurile lui Kate Middleton. Nu o lasă să nască acasă. Detalii inedite despre venirea pe lume al celui de-al treilea copil al cuplului regal

Se luptă pentru viața ei ”ca un tigru”

Julia, în vârstă de 56 de ani, recunoaște că se luptă pentru viața ei ”ca un tigru” din momentul în care i s-a pus diagnosticul. Atunci, ea a anunțat pe o rețea de socializare că ”una din opt femei se îmbolnăvește de cancer la sân. Azi sunt una dintre ele”.

În octombrie, actrița scria pe o rețea de socializare că ”nu se joacă” atunci când vine vorba de a învinge boala, arătând un optimism și o dorință de viață debordante. Tot atunci a postat și o fotografie în care apărea purtând o mustață desenată.

Citește și: