Îmbrăcată casual, cu jeanși închiși la culoare, un pulover crem, cizme maronii, largi, fătă tocuri, ce păreau împrumutate de la un bărbat cu o statură impresionantă, și cu o geacă kaki-maronie cu blăniță, fular negru la gât, ducesa de Sussex a înfruntat gerul și ninsoarea din Canada, călătorind cu avionul până în Vancouver, unde a vizitat un adăpost de femei, pe care s-a arătat interesată să-l sprijine.

Angajații adăpostului nici nu au știut că Meghan urma să vină în vizită. Ducesa a fost veselă, degajată, lăsând o impresie bună tuturor.

Thomas Markle este pregătit să-și confrunte fiica în instanță

Pe Maghan Markle o așteaptă însă curând o provocare, ea putând fi chemată în instanță, în procesul pe care ea și soțul ei l-au intentat publicației Mail on Sunday. Interesant este că martor, în tabăra cealaltă, este chiar tatăl ei, Thomas Markle. Ambii sunt martori importanți în proces, dar aflați în tabere diferite.

Documentele depuse în instanţă arată că Mail on Sunday se va baza pe mărturia lui Thomas Markle, cu menţiunea că acesta ”are toate drepturile de a relata propria versiune despre cele întâmplate între el şi fiica sa, inclusiv conţinutul scrisorii” (trimise de Meghan către el, anul trecut, și ajunsă în presă). Publicația mai arată că Thomas Markle este pregătit să-şi confrunte fiica în tribunal.

Casa de avocatură Schillings, care o reprezintă pe ducesă, a depus în octombrie, la Înalta Curte, o plângere împotriva publicaţiei Mail on Sunday, invocând folosirea inadecvată a informaţiilor private, încălcarea drepturilor de autor şi încălcarea Legii privind protecţiei datelor din 2018.

În apărarea sa, publicaţia susţine că ducesa ”nu avea motive întemeiate pentru a presupune că scrisoarea trimisă către tatăl său este privată, iar conţinutul ei va rămâne astfel”, din moment ce există un interes public ”enorm şi legitim” în ceea ce priveşte ”relaţiile personale” ale membrilor familiei regale.

Vezi și Premierul Canadei, reacție neașteptată după ce a aflat că Meghan Markle și prințul Harry vor să se mute în Canada

Citește și: