Mireasa apare într-o dispoziție de zile mari, de mână cu cel care i-a devenit soț, Brad Falchuk. Deși nu mai e la prima nuntă și a trecut de prima tinerețe, actrița din ”Shakespeare in love”, mamă a doi copii alături de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a îmbrăcat o rochie albă, dantelată.

Aceasta e semnată Pierpaolo Piccioli, de la casa Valentino, cel care s-a îngrijit de multe dintre aparițiile în plublic ale actriței. E o rochie albă tradițională, cu un decolteu generos și mâneci scurte.

Mireasa a purtat voal, dar și-a lăsat părul pe spate.

 

View this post on Instagram

 

Took me a minute to get it together, but at long last, for those who have requested, a little look inside the best day of our lives. Link in bio for more. #thefaltrows

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Cât despre mirele în vârstă de 47 de ani, acesta a purtat un costum gri, simplu, creat de Tom Ford, care însă l-a avantajat, punând în evidență faptul că este un bărbat în formă.

După ceremonia religioasă, Gwyneth Paltrow s-a schimbat într-o rochie mai lejeră, semnată de Stella McCartney, pentru a putea să danseze.

Acesta este designerul care a creat și rochia de nuntă a lui Meghan Markle, soția prințului Harry. Actrița și designerul sunt prietene de ani buni, împărtășind multe valori comune. De exemplu, ambele sunt vegetariene.

Copiii celor doi, ținute de designer la nuntă

La nuntă, Moses, fiul lui Paltrow, în vârstă de 12 ani, și Brody, fiul mirelui, au purtat ținute create tot de Tom Ford.

Cât despre Apple, de 14 ani, fata actriței, și Isabella, fiica lui Falchuk, acestea au îmbrăcat ținute angelice create de Monique Lhuillier.

Cât despre verighete, acestea sunt extrem de simple, mai mult un simbol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Vezi și Cât de frumoasă e fiica lui Gwyneth Paltrow! Are 14 ani și seamănă perfect cu mama ei!

Citește și: