Însă kate Hudson nu e o femeie carer să se lase ușor. Deși altele ar fi fost dezamăgite și îngenuncheate de astfel de evenimente de viață, nu a fost și cazul lui Kate. A intrat cu inima deschisă într-o nouă relație, cu Danny Fujikawa.

Nu doar atât, dar chiar dacă are 40 de ani, a născut un al treilea copil, rod al acestei noi iubiri.

Pentru prima oară, actrița a postat pe un cont de socializare o fotografie în care apare întreaga familie, în formulă completă: ea, iubitul ei, Danny Fujikawa, băieții ei din relațiile anterioare, Ryder, de 15 ani, și Bingham, de 7 ani, și mezina Rani, de numai 8 luni.

O fotografie în care toată lumea zâmbește și care arată faptul că poate exista armonie chiar și într-o familie atât de diversă. ”Iubirile vieții mele”, a scris actrița în descrierea instantaneului, în care protagoniștii au putut intra cu greu în cadru.

 

View this post on Instagram

 

My loves of my life ☀️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Referindu-se la cei trei copii ai ei, actrița recunoștea recent că se simte ca și cum ar avea 500 de copii. Recunoaște că, atunci când e întrebată cum se simte, întotdeauna răspunde: ”Epuizat!. Sunt atât de obosită…”.

”Ultima mea sarcină a fost destul de brutală. Abia puteam să merg. (…) Când am început să mă îmbrac, nici scările nu mai puteam să le urc”, admite ea.

Cu toate acestea, Kate Hudson declară ar rămâne oricând însărcinată din nou. ”Pur și simplu ador această perioadă”, spune ea.

Vezi și Felul complet neobișnuit în care-și crește Kate Hudson fetița de 3 luni. Cei mai mulți părinți nu ar fi deloc de acord cu așa ceva

Citește și: