Așadar, starul din „Neveste disperate” și-a făcut celebru fiul de mic. La mai puțin de o lună de când a venit pe lume, acesta a apărut pe coperta unei reviste celebre. Micuțul Santiago Enrique apare în brațele mamei lui, în timp ce face cu mânuța talentatului fotograful Bernado Doral.

Santiago Enrique este primul copil al Evei Longoria

„Iată-l! Santiago Enrique Baston face cu mâna lumii întregi. Eram nerăbdătoare să vă arăt această fotografie. Le mulțumesc celor de la @usahola și lui @bernardodoral pentru că au surprins aceste momente frumoase cu bebelușul meu”,  a scris Eva la această imagine.

Santiago Enrique este primul copil al Evei Longoria cu mogulul Jose „Pepe”Bastón. În pictorial de 13 pagini, celebra actriță povestește și cum i-a schimbat micuțul viața și cum s-au implicat cei trei copii vitregi ai ei, Natalia, Mariana și  José, în venirea frățiorului lor mai mic.

Băiețeiul  s-a născut la faimosul centru medical Cedars-Sinai din Los Angeles și a cântărit la naștere 3 kilograme.  Eva l-a întâlnit prima oară pe actualul soț, președinte ale canalului TV Televisa, printr-un prieten comun, în 2013, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Soțul ei Jose „Pepe”Bastón  mai are trei copii: Natalia, de 22 de ani, și gemenii Mariana și Jose, de 14 ani, din căsătoria cu Natalia Esperon.

Citește și: