Până acum. Conștientă și ea că e mama unei fetițe perfecte, o păpușă vie pe numele de Ingrid, a postat în sfârșit o fotografie cu cea mică din față. Și se poate vedea că cea mică e copia ei la indigo.

Vedeta din ”Vlad” a revenit recent dintr-o vacanță cu soțul și cei doi copii, Ingrid și Sasha. Cei patru au fost într-un conac din județul Vâlcea, transformat în hotel de 4 stele și dotat cu piscină.

A rezumat pe scurt aventura de câteva zile, din care s-a întors mai obosită de cum a plecat, după cum singură recunoaște. ”M-am suuuuper odihnit în vacanță! Am făcut tot ce mi-am dorit, am moțăit cu orele pe șezlong, m-am bălăcit și am savurat cocktail după cocktail la piscină. Copiii au stat cuminți, cel mare a ieșit când l-am rugat din piscină, a mâncat bine, a stat fără probleme la dat cu cremă și a purtat șapca non-stop așa cum l-am rugat. Iar cu Ingrid, ce să zic? Parfum! A dormit toată noaptea și schimbarea de mediu i-a priit din plin. (asta chiar așa s-a întâmplat)

Da, fix așa am visat eu că a fost în vacanța noastră. Acum puneți un NU în loc de DA și o să vă faceți o idee despre cum a fost. 😎 M-am întors atât de odihnită că mai am nevoie de încă o vacanță, ca să mă odihnesc un pic după vacanța asta. Nici poze n-am apucat să facem, dar asta pentru că eram împrăștiați mai tot timpul peste tot”, a scris ea cu umor pe rețelele de socializare.

Olimpia-si-micuta-IngridSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

N-a avut timp să posteze prea multe fotografii din vacanță, dar din cele câteva pe care a apucat să le facă avem ocazia să o vedem inclusiv în costumul de baie. Și arată superb! Nici nu ai spune că în urmă cu 4 luni năștea.

Vezi și Olimpia Melinte a născut! Prima fotografie cu fetița ei

Citește și:

Cum se simte fiica Cristinei Cioran, după ce a fost născută prematur? “Urmează partea…”

Cine îi picase cu tronc lui Cătălin Crișan, în tinerețe. E o cântăreață și actriță foarte cunoscută: ”Mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat…”