Vedeta în vârstă de 26 de ani, născută în New York dintr-un tată dominican și o mamă originară din Trinidad, a postat, spre fericirea fanilor, o fotografie cu micuța Kulture Kiari.

A scris dimplu, lângă instantaneu: ”Inima mea”. Și semn că artista este extrem de apreciată e faptul că în 11 ore a strâns peste 7 milioane de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

My heart ❤️

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Pe numele adevărat Belcalis Marlenis Almánzar, cântăreața de rap, una dintre vedetele momentului, a anunțat marți că nu mai este împreună cu Offset și că urmează să divorțeze. ”Am încercat să rezolv lucrurile cu tatăl copilului meu, o vreme. Suntem buni prieteni și foarte buni parteneri de afaceri.

A fost întotdeauna prima persoană cu care am vorbit și avem multă dragoste unul pentru celălalt, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de multă vreme și nu e vina nimănui”, spune artista într-o înregistrare postată pe Instagram.

”Cred că ne-am îndepărtat și nu ne mai iubim. Nu mai suntem împreună. Nu știu. Va dura până obținem divorțul. Întotdeauna voi ține la el pentru că este tatăl fiicei mele”, a mai spus Cardi B.

”Am spus <> fără rochie, fără să fiu machiată și fără inel!”

Cei doi s-au căsătorit în secret în septembrie 2017, dar Cardi B nu a confirmat că e măritată până în iunie 2018.

S-au căsătorit cu un singur martor, un văr de-al cântăreței. ”Am spus <> fără rochie, fără să fiu machiată și fără inel!”, anunța Cardi B în urmă cu câteva luni.

Anunțul e unul șoc pentru fani, din moment ce, săptămâna trecută, cei doi au participat la un eveniment monden, unde i-au lăsat pe jurnaliști să-i fotografieze în timp ce se sărutau.

Nici Cardi B, nici Offset nu au dat vreun detaliu legat de motivul pentru care relația lor nu a mers.

Citește și: