În fotografii, îmbrățișați și cu ochii plini de promisiuni apar cei doi, îmbrăcați în mire și mireasă. Inițial, toată lumea a crezut că cei doi s-au căsătorit deja, în secret. Tot protagoniștii au făcut însă lumină.

”Cel puțin o veșnicie! ❤️ Am lansat piesa vieții noastre! 🔥 La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun, care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.

Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a scris plin de emoție Edward Sanda, lămurind astfel lucrurile.

Așadar, sâmbătă va fi nuntă mare, Cleopatra Stratan urmând să devină mireasă la numai 18 ani. E încununarea uneia dintre cele mai frumoase și mai pure povești de dragoste ale prezentului.

Cleopatra-si-EdwardSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august! 💍🕊

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a scris și Cleopatra Stratan pe rețelele de socializare.

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că nu vor avea nași la nuntă. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi.

Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat cântărețul într-o emisiune televizată.

Vezi și Cleopatra Stratan a terminat liceul. Urmează BAC-ul, dar NU și facultatea! Declarațiile controversate ale cântăreței

Citește și:

Fiul Mihaelei Rădulescu a intrat la două facultăţi de prestigiu din SUA

De ce afecțiune suferă Andreea Mantea: „Mi-e foarte greu să explic”