Momentul așteptat, fotografia cu toți copiii vedetei, a venit, iar din instantaneu se poate observa și care este relația dintre cei trei.

Adela Popescu și-a surprins toți cei trei băieți împreună și doar ne putem imagina ce bucurie și câtă emoție pozitivă e în sufletul ei.

La ora de somn a mezinului, deși ea a spus că nu este sigură cum vor reacționa Alexandru și Andrei, cei doi copii și-au surprins mama cum nu se poate mai frumos. Băieții, care știu deja cum ar trebui să-l cheme pe fratele lor, Avionel, s-au așezat lângă pătuțul micuțului și plini de curiozitate l-au admirat cum dormea.

Astfel că, la vederea unui astfel de cadru, dar și la auzul replicilor savuroase ale celor doi copii, Adela Popescu n-a rezistat să nu împărășească momentul cu toată lumea. A pus mâna repede pe telefon și a surprins scena, rezultatul fiind cea mai emoționantă fotografie.

”Andrei: Ia, unde-i buricul? / Alexandru: Cu grijă, te rog!” a fost dialogul celor doi frați mai mari atunci când s-au așezat la pătuțul frățiorului mai mic pentru a-i veghea somnul”, a scris Adela Popescu plină de emoție pe contul de Instagram, alături de fotografia superbă,

Adela a mai așternut câteva rânduri emoționante, referindu-se la momentele imediat de după ce a născut al treilea copil. ”Era o combinatie de fericire, eliberare, reminiscente ale durerii, descarcare emotionala, recunostiinta, habar n-am. Am plans si cu el in brate. Si mi se parea cel mai frumos si minunat si bun.

Radu a stat pe toata perioda asta in exteriorul spitalului impreuna cu fratii mei. Mi-a marturisit ca din clipa in care am ajuns la spital a fost foarte linistit avand totala incredere ca va fi totul foarte bine.
Si a fost.

Las randurile astea aici necosmetizate, stiind ca peste ani ma voi intoarce la ele ca la o amintire foarte pretioasa careia nu vreau sa ii uit nicio „nuanta”.

Ma simt mai puternica acum si recunoascatoare ca am putut trai din nou miracolul nasterii in siguranta.

Cu toate astea TOT ce conteaza e ca bebelusul e bine. Nu as fi ezitat nicio clipa sa fac cezariana daca exista macar un minim risc. Nu merita.

Acum suntem acasa. Doamne ajuta! 😅😅😅
Multumesc pentru toata sustinerea din aceasta perioada. Pentru toate experientele impartasite. Pentru sentimentul de apartenența”, a scris ea, fătă să uite să mulțumească și medicului cu care a născut.

Vezi și Adela Popescu, primele declarații după naștere. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când l-au văzut pe frățior?

Citește și:

Marius Moga, la psiholog: ”Sunt mulți oameni care suferă din chestia asta”

Iubitul Simonei Halep și-a părăsit cea de-a doua soţie, deşi era însărcinată în 5 luni