Modelul s-a declarat ”copleșit de iubire”, dezvăluind că cel mic se va numi Miles Theodore Stephens.

”Bună, lume! Acesta este Miles Theodore Stephens. Casa noastră e copleșită de iubire. Mulțumim pentru toate urările de bine!”, a scris modelul.

Hello, world! This is Miles Theodore Stephens – We are drowning in his little peeps and nuzzles. Our household feels overwhelmed with love. Thank you for all your well wishes!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Și John Legend a postat aceeași fotografie, scriind: ”Noua noastră iubire, Miles Theodore Stephens”.

Cât despre instantaneu, acesta este absolut adorabil, micul Miles părând că pozează. Iar așa după cum observă fanii, cel mic e bucățică ruptă din tatăl său, cântăreț.

Când a anunțat pe rețelele sociale că a născut, Chrissy nu a dat prea multe detalii despre băiețelul ei, spunând că are același nas ca Luna (2 ani), fetița ei și a lui John Legend.

A mai spus și că micuțul a venit pe lume cu câteva săptămâni mai devreme și că face niște zgomote adorabile. ”Suntem îndrăgostiți de el”, a mai scris ea pe Twitter.

Chrissy declara recent că a doua sarcină a fost mai dificilă decât prima pentru că deja are un copil de îngrijit. În plus, observa Chrissy Teigen, i-a crescut inclusiv nasul.

Citește și: