“18 români au zburat doar cu hainele de pe ei până la capătul lumii și sunt pe cale să înceapă aventura vieții lor. Nu au nici cea mai mică idee despre ceea ce urmează să li se întâmple! În acest joc, oricând se poate întâmpla orice!”, acestea sunt printre primele replici pe care Dragoș Bucurenci le spune în prima ediție Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume!

Se luptă pentru premiul de 100.000 de euro

Timp de 44 de zile, 18 străini sunt obligați să trăiască împreună pe insule pustii, să își construiască o nouă societate, vor trebui să își procure singuri hrana, în condiții lipsite de orice fel de confort și, în același timp, să se lupte pentru supraviețuire, dar și unii cu alții, pentru a demonstra că merită titlul de unicul supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cei 18 concurenți au pornit optimiști și încrezători în propriile forțe în aventura vieții lor, motivați de titlul și premiul show-ului! “Fiecare este pentru fiecare!”, “Voi fi o persoană curajoasă, echilibrată și cel mai bun să câștige!”, “Sunt pregătită să fac orice pentru a ajunge printre primii!” sunt doar câteva dintre gândurile supraviețuitorilor chiar la începutul show-ului.

Personalități diferite, strategii și probe grele

Însă, cele 44 de zile pe care concurenții trebuie să le petreacă împreună nu vor fi deloc atât de ușoare precum și-au imaginat! Personalitățile diferite, obiectivele și strategiile pe care care le are fiecare vor fi unul dintre principalele impedimente de care se vor lovi pe insulă, în încercarea de a conviețui împreună!

Eroul, trădătoarea, manipulatorul, prințesa, puștiul, clovnul, figura maternă, tocilarul și singuraticul sunt doar câteva dintre trăsăturile care pot descrie cei 18 concurenți din Supraviețuitorul. Însă, pe măsură ce înaintează în show, concurenții se schimbă și își modifică atât strategia, în funcție de evoluția jocului, cât și percepția asupra propriei personalități. Cei slabi pot deveni oricând puternici, iar cei puternici pot fi oricând eliminați!

Credit foto: Pro Tv

Prima probă a concurenților Supraviețuitorul

Câte două ediții pe săptămână

Luni, de la 20:30, la Pro Tv, toți românii îi vor cunoaște pe cei 18 concurenți care vor trece prin aventura vieții lor, la Supraviețuitorul. Iar marți, de la ora 20:00, alianțele și strategiile continuă, în ediția a doua a show-ului care a revoluționat televiziunea.

Credit foto: Pro Tv