După ce a trecut prin momente extrem de grele, Roxana Ionescu pare că și-a revenit complet. Vedeta s-a căsătorit cu iubitul ei, la un an după ce a cerut-o în căsătorie.

Roxana Ionescu, cunoscută drept Mama Natură, a postat pe rețelele de socializare o imagine de la cununia civilă și i-a făcut soțului ei o adevărată declarație de dragoste, mărturisind că i-a spus „Da” pentru toată viață.

 

„Cu toată inimă pentru toata viață”, a scris Roxana la descrierea imaginii.

Fericitul eveniment a avut loc la câteva luni după ce Roxana și Tinu au trecut printr-un moment greu. Vedeta a pierdut sarcina, care era destul de avansată. Deși și-au dorit foarte mult copilul și era foarte așteptat, din păcate Roxana a pierdut sarcina, în luna a șasea.

 

View this post on Instagram

 

20.02.2020 ♥️? @roxanaelenaionescu #ourday Photographies by @flaviusneamciuc

A post shared by tinu vidaicu (@tinuvidaicu) on

Roxana a dezvăluit că își dorește mult un copil, dar nu știe dacă se va întampla anul acesta.

Roxana Ionescu a anunțat că vor face în curând și cununia religioasă

„Este un subiect sensibil. Ne dorim foarte mult și nu vreau să vorbesc despre treaba asta”, a declarat vedeta pentru verdict.ro.

În plus, Roxana a făcut și primele declarații despre nuntă, care va avea loc tot anul acesta.

„La cununie am avut doar prietenii apropriați și doar o parte din ei, restul prietenilor îi vom chema la nuntă când o să ne hotărâm să o facem, îi vom anunța din timp. Planuiesc ca tot anul ăsta să fie și nunta, cununia nu a fost un secret așa cum s-a scris, a fost o decizie spontană luată de amândoi. Noi suntem așa mai imprevizibili, nu cum au zis toți că am ținut cununia secret, nu a fost niciun secret, că dacă era secret nu se mai afla. A fost o decizie de moment, pentru că ne doream și pentru că ne-a plăcut foarte mult data de 20.02.2020 și am zis că e momentul să o facem”, a mai spus Roxana.

 

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Timişoara şi deţine unul dintre cele mai cunoscute cluburi. El a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force. Locul în care mixa şi strângea mii de oamenii care doreau sa danseze şi să se distreze pe muzica lui este un cunoscut club de pe litoral. După o perioadă, Tinu Vidaicu s-a orientat spre un domeniu, care avea însă legătură cu pasiunea sa, muzica, şi anume manager de club.

Roxana a mai fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, cu care trăit o poveste de dragoste de nouă ani. După trei ani de iubire s-au căsătorit, iar după șase ani de mariaj au ales să-și spună „Adio’.

Citește și: