Câștigătorul Chefi la cuțite 2019, Mihai Munteanu, alias Munti, este concurentul din echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea care a reușit să devină câștigătorul marelui trofeu! El a adjudecat marele premiu, în valoare  de 30.000 de euro.

”Încă nu îmi vine să cred că am câștigat! Chefi la cuțite a fost o experiență incredibilă, care m-a trecut prin toate stările. De la fericire, la agonie, de la dezamăgire..la multe speranțe. Nu mă așteptam să ajung atât de departe, am luat competiția pas cu pas și mi-am demonstrat mie, în primul rând, că totul este posibil. Îi mulțumesc logodnicei mele, care m-a susținut și m-a împins să particip în acest show, prietenei mele Creața, cea care m-a și înscris în concurs, fără să știu …. și bunului Dumnezeu!”, a declarat Munti emoționat.

Citește și: Mirela Vaida a dezvăluit numele celui de-al treilea copil! Cum arată însărcinată în șapte luni

Câștigătorul Chefi la cuțite 2019, Mihai Munteanu, a dezvăluit ce va face cu banii

Chef Sorin Bontea a declarat la finalul concursului despre Munti că acesta a evoluat foarte mult de la începutul concursului până la final și că a fost impresioant de bunătata lui. „Nu-mi închipuiam că într-un munte de om se poate ascunde un suflet atât de mare”, a spus Bontea.

Mai mult, acesta pare să aibă dreptate. După ce a fost desemnat câștigător Mihai a uimit pe toată lumea când a dezvăluit ce va face cu marele premiu.

„Finala a fost absolut fabuloasă, iar fără colegii mei nu aș fi ajuns aici. A fost o finală jucată în 6 oameni, căci Alex, Silviu, Denis, Sorin și Valentin m-au ajutat în fiecare moment. Evident, și susținerea lui chef Bontea a contat enorm, atât în finală, cât și de-a lungul show-ului. Premiul câștigat va merge către logodnica mea, iar o parte va merge spre prietenii mei, camarazii mei din finală, pentru că toți am lucrat din greu, cot la cot”, a mai spus Mihai.

Câștigătorul Chefi la cuțite 2019 a ajuns să lucreze ca bucătar din… greșeală

„I-aș sfătui pe toți pasionații de gătit să se înscrie, să trăiască această competiție pe propria piele! La Chefi la cuțite poți învăța, poți forma prietenii, realizezi că chefii sunt, de fapt, complet umani…și lucrezi cu o echipă de profesioniști, cea din spatele camerelor de filmat. Le mulțumesc tuturor!”, a mai precizat câștigătorul.

Mihai Munteanu, alias Munti, din echipa lui Chef Sorin Bontea și a fost favorit la marele trofeu Chefi la Cuțite șia și câștigat. Acesta este bucătar profesionist și are 32 de ani. Munti a mărturisit că a ajuns în bucătărie din… greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească. În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia și s-a angajat într-un restaurant ca spălător de vase, însă încurajat de unul dintre bucătarii de acolo a început să gătească. „A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă”, povestește Mihai.

Citește și: