Din păcate, Dan și Florin au pierdut aseară în fața echipei Abagiu și nu au mers în următoarea destinație a concursului Asia Express. În timp ce ceilalți concurenți au luat avionul spre Taiwan pentru a opta etapă a concursului, frații Ristei au fost nevoit să se urce în avionul spre România. Ieșirea lor din concurs a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pentru că ieșea mereu învingători în fața lui Radu și a lui Alex Abagiu.

Florin Ristei a făcut prima declarație după ieșirea din concurs în care își arată dezamăgirea.

„Am stat cu sufletul la gura si asta seara, la emisiune, sperand, totusi, ca nu plecam noi acasa. Nu aveti cum sa intelegeti emotiile pe care le-am trait.

Nu s-a legat nimic in ziua respectiva, si a fost de-ajuns o singura zi proasta care sa ne trimita acasa. Asta e farmecul showului, ca e atat de imprevizibil.Asa competitiv cum sunt, nu-mi pare rau ca n-am castigat. Imi pare rau doar ca n-am putut sa ma joc pana la capat.Pentru mine Asia Express a fost mai mult decat o emisiune. A fost cea mai tare experienta de viata de pana acum, si unul dintre putinele show-uri tv in care m-am dedicat 100%.Vreau sa-i aplaudati si sa le multumim impreuna tuturor echipelor, productiei, cameramanilor si reporterilor.Si sa nu uit: am cel mai tare frate!Asia Express continua. Din păcate, fără noi ”, a  scris Florin Ristei pe o rețea de socializare.

Fanii au reacționat imediat, iar unii, supărați că echipa lor favorită a fost eliminată,  acuză chiar că echipa Abagiu ar fi fost ajutată să câștige.

„Felicitări ați fost tari !! Păcat c-ați ieșit”, „Felicitări și respect!”,  „Păcat căa se promoveaza o emisiune politically correct !!! Chiar dacă mă așteptăm,speram să nu fie atât de ” regizată”…probe câștigate foarte ușor și eventual,mașini la scară …”, „Nu mă așteptam să plecați acasă. Ați  fost și sunteți o echipă puternică. Îmi pare foarte rău că ați plecat, nu o să fie la fel fără voi”, au scris fanii.

Citește și: