Știrea s-a răspândit rapid pe internet, iar acum celebra artistă a făcut prima declarație legată de acest pas important din viața lor.

„Sunt cu Dragos in masina, pe drum spre Galati. Citesc stirile. Scrie despre noi ca am adoptat o fetiță. Da, e adevarat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem sa vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevarat in stire e ca acest lucru s-a întâmplat in urma emisiunii pe care Dragos o prezintă. N-are nicio legatura. Ne doream de mai demult si am parcurs toti pasii legali.
Va îmbrățișez pe toti! Si sa stiti ca e minunata”, a scris Dana pe facebook.

Citește și: O poză cât o mie de cuvinte. Fotografia cu care Tavi Clonda a cucerit internetul. Detaliul observat de fani

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur mai au un băiat și o fată

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz de la noi, dar au și doi copii frumoși și deștepți, Sofia (10 ani) și Kadri (2 ani),  de care sunt foarte mândri. Și chiar au de ce. În timp ce unii copii, la vârsta de doi ani abia învață să vorbească, artista a dezvăluit pe o rețea de socializare că fiul ei știe să citească la vârsta de doar doi ani.

Frumoasa artistă a renunțat la cariera ei în muzică pentru a fi mamă cu normă întreagă, fiind foarte dedicată și grijulie în creșterea celor doi copii ai ei. Recent, aceasta a dezvăluit pe Facebook că fiul ei,  Kadri, știe la vârsta de doar doi ani să citească.  „Ok, asta micu’ mâzgălitu’, a început să citească”, a scris Dana Nălbaru, însă nu s-a oprit aici.

Și-au retras copiii de la școală

Dragoș Bucur și Dana se ocupă singuri de educația copiilor lor. Anul trecut, ei au anunțat că s-au decis să o retragă ep fiica lor de la școală, considerând că sistemul „home schooling” este mai bun decât cel convenţional – sistem de învăţământ care dă naştere multor „frustrări care au darul de a distruge frumuseţea interioară” a copiilor.

„Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative (…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?”, a explicat Dana pe blogul ei  „4 În Aventură” .

Dana a spus ca decizia a fot determinată de potenţialul Sofiei:  „Mi-am dat seama că sistemul de învăţământ, acesta organizat pe grupuri de oameni care trebuie să demonstreze în faţă altora că şi cât ştiu, că şi cât au învăţat, este depăşit de vremurile pe care le trăim. Nu consider că a învăţa e un lucru greşit, dimpotrivă, cred că este esenţialul pentru a avea o viaţă frumoasă. Consider, însă, că felul în care învaţă copiii în şcolile din ziua de azi naşte în ei o grămadă de frustrări care au darul de a le distruge frumuseţea interioară”.

 

Citește și: