Monica Gabor a lăsat de înțeles că s-a despărțit de Mr. Pink după ce a șters toate imaginile cu acesta și cu fiul lui de pe pagina ei de Instagram, dar nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect. Acum un apropiat al acesteia a făcut primele declarații, confirmând că cei doi și-au spus „Adio”.

După o poveste de dragoste de peste 10 ani, Monica și milionarul chinez au decis să meargă pe drumuri separate. Păreau că au familia perfectă, dar se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa. Imediat după ce Irinuca a absolvit școala, fosta scorpie de la Izvorani și-a făcut bagajele și a plecat din vila din Malibu a acestuia.

Ea s-a bucurat de o vacanță în Grecia, iar apoi s-a mutat la sora ei în Dubai, unde cele două se ocupă de afacerea lor cu produse de beauty, pe care o promovează des pe rețelele de socializare. Deși nu a făcut nicio declarație despre despărțirea de Mr. Pink, milionarul Paul Mantea, românul care a ajutat-o pe Moni la începutul ”aventurii” sale din America, a confirmat în exclusivitate pentru playtech.ro că cei doi nu mai formează un cuplu.

Monica si ramonaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a spus Paul pentru Playtech. Paul Mantea este fost handbalist plecat peste Ocean, acolo unde a devenit un cunoscut om de afaceri.

Mai mult, publicația menționată scrie că Moni i-a înapoiat bijuteriile lui Mr. Pink, care valorau sute de mii de euro, iar pe cele păstrate le-a depus într-un seif.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, me-a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor.

Imediat după despărțire Monica a fugit la sora ei, Ramona Gabor, și cele două au petrecut alături de câteva prietene câteva zile pe plajele însorite din Mykonos, unde au avut o vacanță de vis. Apoi, Monica s-a mutat la sora ei, în Dubai. Monica nu a pus imagini și cu fiica ei, Irinuca, iar dacă nu e cu ea, cel mai probabil micuța s-a întors la tatăl ei, Irinel.

Citește și:

Îți dai seama cine e? Stresul și problemele cauzate de divorțul urât prin care trece și-au pus amprenta pe trupul artistei

Îl mai știi pe Mihai Onilă, solistul trupei AXXA? Artistul urmează să se căsătorească, la cinci ani de la moartea fetiței sale. Ce destin crud a avut până acum…