Artistul a vorbit despre dispariția dureroasă a fiicei lui. ”A revenit boala. Aşa se întâmplă şi, din păcate, corpul ei nu a mai putut. N-a mai putut să suplinească ce trebuia să fie şi s-a dus încet. Sfârşitul a venit fulgerător.”, a mărturisit Marius Ţeicu pentru Ştirile Kanal D.

 

Patricia, un copil frumos și discret

Prima declarație a compozitorului Marius Țeicu după moartea fiicei lui: „Din păcate, corpul ei nu a mai putut...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Patricia, care a lăsat în urmă va fi condusă vineri pe ultimul drum. Mesajele artiștilor pentru Marius Țeicu au curs imediat de la aflarea cumplitei știri. „Durerea e mult prea mare, Domn Profesor…
Nu s-au inventat cuvintele pe care să ți le pot spune.Să te întărească Dumnezeu, prieten drag și să o țină strâns de mână pe Patricia acolo lângă el”, i-a scris Mirabela Dauer.

„Doamne …nu poate fi mai cumplit decât sa pierzi un copil..! O asemenea nenorocire nu merită nimeni pe pământ…!Dumnezeu să o odihnească în pace, iar Familia Țeicu să aibe puterea de a trecere peste această tragedie…”, i-a transmis și Gheorghe Gheorghiu.

 

„Patru era discretă, nu a abuzat nicicând de numele tatălui ei. Aşa încât, ziarelor româneşti/gazetelor/televiziunilor le-aş „ura” să fie la fel de discrete, ca tatăl, mama, soțul, copii, rudele, prietenii apropiați să-şi poată îngropa iubirea în linişte şi decență” , a scris și Olimpia Săpunaru.

Citește și: