Adelina Pestritu și Virgil au sărbătorit cu o petrecere de poveste botezul micuței Zenaida Maria și au petrecut până-n zori alături de invitați, familie și prieteni.

“A fost o zi magică. Minunată. Plină de fericire, de cele mai frumoase emoții pe care le trăim de când a aparut Zenaida Maria în viața noastra”, a declarat Adelina, după botez.

Citește și:  Ce îi face pe prinții William și Harry atât de diferiți față de orice alt membru al familiei regale. Motivul a fost dezvăluit de prințesa Diana

Pregătirile pentru botez au durat câteva luni

 

DSC_6629SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

 

Pregatirile pentru petrecerea de botez a micutei Zenaida s-au intins pe cateva luni si toate detaliile au fost atent stabilite de o echipa de specialisti: „Au fost sedinte dupa sedinte pentru a pune la cale fiecare pas din aceasta minunata zi. De organizarea evenimentului si de bunul mers al lucrurilor s-a ocupat Ivona Nenu, care imi este si prietena si pe mana careia am putut sa ne lasam linistiti, am facut cea mai buna alegere. A fost o munca asidua pentru fiecare dintre cei care au construit aceasta echipa”,a  adăugat mamica.

 

Petrecerea a fost una pe cinste, iar invitatii au avut multe surprize muzicale: Viorica si Ionita de la Clejani si taraful lor, Ionut Galani si Gica Coada au facut o atmosfera extraordinara pana in zori.

Printre vedetele care au fost prezente la eveniment se numara: Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Elena Basescu, Alexandru Ciucu, Alina Sorescu, Roxana Ciuhulescu, Cornel Pasat, Amna, Gabriela Cristea si Tavi Clonda, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Brigitte Sfat, Oana Roman, Adina Buzatu, Silvia Ionita, Simona Patruleasa, Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, Magda Palimariu, Marius Niculae, Adina Halas, Raluca Tanase.

 

“Botezul Zenaidei a fost asa cum ne doream. Suntem extrem de fericiti ca toti invitatii s-au distrat pe cinste si le multumim din suflet ca ne-au fost alaturi. Visul nostru s-a transformat in realitate, iar cu ajutorul tuturor avem un album plin de amintiri minunate de la prima petrecere a micutei noastre”, adaugă Adelina.

 

 

Citește și: