De pe patul de spital, vedeta a ținut să își țină fanii la curent cu starea ei de sănătate și a publicat o imagine în care i se vede doar mână în prefuzii, dar cu un mesaj cât se poate de optimist.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de socializare, alături imaginea de pe patul de spital. Totuși, cântăreața a evitat să posteze o fotografie în care să i se vadă și chipul.

De declara Andreea înainte de operație

Artista a anunțat în urmă cu câteva zile că și-a făcut curaj și s-a programat la operația de deviație de sept.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată.(…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani.

M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

De cinci ani tot amâna intervenția

În urmă cu cinci ani, artista a făcut un RMN și așa a aflat și de deviația de sept. Ea a recunoscut că îi e teamă de operație.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a declarat artista.

Vezi și Andreea Bănică, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă cântăreața: ”Nu mai poate fi amânată”

Citește și:

Michaela Prosan, actrița din „Fructul oprit”, este însărcinată pentru prima oară

Călin Geambașu, cadou de 10.000 de euro pentru fiul lui, de 1 Iunie! Băiatul lui are numai 12 ani