E vorba despre unul dintre verii reginei, Ivar Mountbatten. Acesta, în trecut căsătorit cu Penelope Anne Vere Thompson, cu care are și trei fiice (Ella, de 22 de ani, Alix, de 20, și Luli, de 15 ), urmează să-și unească destinul cu un bărbat, James Coyle, de 56 de ani, partenerul său de viață de ceva vreme.

Ivar Mountbatten, prieten intim al prinţului Edward, fiul reginei Elisabeta a II-a, este descendent direct al împărătesei Ecaterina a II-a a Rusiei şi al poetului Aleksandr Puşkin. Totodată este descendent al reginei Victoria.

O poveste complicată

Acesta va fi condus la altar în doar câteva luni de fosta soție, Penelope Anne Vere Thompson, de care a divorțat în 2011, după 15 ani de căsnicie.

Penelope a fost cea care l-a părăsit, simțind că relația nu poate fi niciodată completă. ”Nu am fost niciodată neferict în căsnicia noastră”, declara Ivar după ce aceasta s-a terminat.

lordul si fosta sa sotie

Cinci ani mai târziu, Mountbatten a făcut public faptul că este homosexual, dar mărturisește acum că niciodată nu și-a imaginat că va ajunge să se căsătorească cu un bărbat.

Vezi și Pe Ariana Grande o știi. Dar pe fratele ei gay? Cum a reacționat vedeta când el a anunțat-o că îi plac bărbații

Citește și: