Potrivit New York Post, Harry a fost un speaker cheie la eveniment, iar prezența lui a iscat foarte multă agitație, fiind prezenți foarte mulți agenți de securitate.

„A fost foarte multă agitație, cu foarte multă securitate. Meghan și Harry au fost cap de listă la eveniment, fiind speakeri cheie”, a declarat un martor la evenimentul ce a avut loc la „1 Hotel” din Miami .

Evenimentul face parte din JPMorgan Alternative Investment Summit, o adunare ce are loc în fiecare an în Miami și atrage foarte mulți oameni bogați precum Bill Gates sau Alex RodriguezDucii nu au precizat dacă au fost plătiți pentru prezența lor la eveniment, însă specialiștii în PR estimează că  aceștia ar fi primit  aproximativ un milion de dolari pentur prezența lor. Reprezentanții companiei JPMorgan și purtătorul de cuvânt al cuplului au refuzat să facă comentarii.

Ar fi primit 1.000.000 $ pentru prezența lor la eveniment

„Nu facem comentarii despre programul lor privat”, a spus purtătorul.

În plus, Meghan și Harry au fost invitați  să participe la gala Oscar, unde ar fi urmat să anunțe premiul pentru cel mai bun film, însă ducii au refuzat.

Însă, nu doar prezența lor i-a uimit pe oamenii prezenți al summit, ci și discursul ținut de Harry care a vorbit despre probleme lui din copilărie, dar și despre motivul pentru care a decis să renunțe la familia regală.

„Harry a vorbit despre problemele mentale și a dezvăluit că el face terapie de șapte ani pentru a putea trece peste trauma provocată de pierderea mamei lui. A vorbit despre cum l-au afectata evenimentele din copilăria lui ”, a declarat o sursă pentru New York Post.

“Harry a vorbit și despre Megxit, spunând că deși a fost foarte dificil pentru el și Meghan, nu regretă decizia lor de a se retrege de la rangul de  seniori regali, pentru că vrea să-și protejeze familia. Nu vrea ca Meghan și fiul lor archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie”, a mai spus sursa.

Meghan, de asemenea, s-a adresat publicului de la eveniment și a vorbit despre cât de mult își iubește soțul.

Nu este prima dată când prințul Harry vorbeste desore decizia lui de a face tratament pentru problemele lui mentale cu care se confruntă după moartea mamei lui. În 2017, prințul Harry a dezvăluit într-un interviu pentru The Telegraph că el „nu și-a mai arătat emoțiile ” pentru aproape două decenii înainte să caute ajutor profesional, , dezvăluind că s-a interiorizat foarte mult și a devenit închis în sine.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la începutul lunii ianuarie că renunță la rangul de seniori regali pentru a deveni independenți financiar și pentru a-și petrece o mare parte din timp și în Canada, continuând să o reprezinte pe regină. Însă, Majestatea Sa nu a fost de acord cu planul lor, și în cele din urmă cei doi au fost nevoiți să iasă definitiv din familia regală. Ei s-au mutat împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de nouă luni, în Canada.

„Decizia pe care am luat pentru mine și soția mea de a ne retrage nu a fost luată ușorDupă luni de discuții  și după atâția ani plini de provocări, știu că nu am făcu  întotdeauna cele mai bune alegeri, dar având în vedere la cât de departe s-a mers de data aceasta, chiar nu am avut de ales”, a declarat Harry.

Tot în Miami, Meghan și Harry au fost văzuți la restaurantul hotelului „1 Hotel” din Miami South BEach, luând cina cu Jennifer Lopez și partenerul ei, Alex Rodriguez. Imaginile cu ducii de Sussex s-au viralizat pe rețelele de socializare, pentru ținutele celor doi. Aceștia păreau mai mult într-o vacanță în Miami, purtând cămăși colorate și înflorate.

Citește și: