Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) au mers în vizită la Ambasada Canadei din Londra. Cei doi au ținut să facă acest lucru pentru a mulțumi pentru căldura cu care au fost întâmpinați și pentru felul în care au fost tratați pe toată durata vacanței lor în Canada.

Meghan Markle și prințul Harry ar vrea să se mute în Canada

Prima lor apariție oficială  din 2020 i-a bucurat nespus pe britanici, întrucât Meghan și Harry par să se înțeleagă foarte bine și nu pare că ar exista tensiuni între ei sau o eventuală despărțire. Apariția lor  a fost analizată în detaliu de specialiști în limbajul trupului, care susțin că ducii de Sussex par mai apropiați ca niciodată și că se înțeleg de minune, având în vedere că au fost surprinși de multe ori în timp ce se țineau de mână sau făceau gesturi tandre, semn că vacanța le-a prins bine.

Ducesa de Sussex a îmbrăcat un palton bej, o maletă  maro, la care a asortat o fustă din satin, peste genunchi, marca Massimo Dutti, și o pereche de pantofi stiletto Jimmy Choo.

Cu toate acestea, ziarele britanice continuă cu speculațiile despre cuplul regal. Acestea susțin că cei doi s-au bucurat atât de tare de vacanța în Canada și s-au simțit așa de bine, încât se gândesc serios să se mute acolo și să renunțe la titlurile regale.

Citește și: