Ducesa de Cambridge a fost foarte zâmbitoare și a arătat spectaculos, într-o rochie verde, marca Emilia Wickstead în valoare de 1.000 de lire sterline. Deși soțul ei este plecat într-un turneu regal, ducesa a decis să participe la eveniment pentru a-i fi alături reginei, având în vedere că lipsea și William și  nu au fost prezenți nici ducii de Sussex, care se află într-o vacanță de șase săptămâni. Kate se pare că a devenit ajutorul de nădejdie al Suveranei.

Kate a purtat o rochie verde la receptia de la paltul BuckinghamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ducele de Cambridge se află într-un turneu regal în Oman și Kuwait, unde trebuia să-l însoțească și soția lui, însă aceasta s-a răzgândit în ultimul moment. Decizia a fost pusă pe baza zvonurilor din ultima vreme că aceasta este din nou însărcinată.

Regina i-a făcut cadou lui Kate Middleton patronajul unei noi organizații

Mai mult, Kate Middleton (37 de ani)  a părut foarte încântată de reîntâlnirea cu Justin Trudeau (47 de ani), premierul Canadei. Se pare că cei doi au rămas foarte apropiați după vizita lui Kate și a lui William în Canada și s-au conversat toată noaptea, ducesa fiind încântată că a întâlnit și un chip prietenos.

Catherine și-a făcut apariția ieri și la o fermă din Buckinghamshire, unde s-a jucat cu mai mulți copii și a făcut cu ei decorațiuni, iar apoi au ales brazi de Crăciun.

Vizita la ferma Peterley Manor a avut loc lpentur a marca decizia reginei ca ducesa de Cambridge să preia și patronajul organizației caritabile Family Action.  Kate s-a întâlnit la fermă cu familile și copii susținuți de această organizație.

 

Foto: Alpha Press/Hepta

 

Citește și: