Jennifer Aniston (49 de ani) a anunțat în luna februarie că s-a despărțit de actorul american Justin Theroux s-au despărţit, după un mariaj care a durat doi ani și o relație de trei ani. Decizia au luat-o la sfârșitul anului trecut și a fost una „mutuală” şi „luată cu dragoste”. Deși a refuzat să comenteze în presă, motivele pentru care a decis să se despartă de Justin, cât și zvonurile că s-ar fi întors la Brad Pitt, Aniston și-a văzut mai departe de viața ei și arată mai bine ca oricând.

Jennifer Aniston a fost surprinsă în vacanță în Portofino, unde se distrează de minune, alaturi de o prietenăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Au deja probleme în mariaj?  Detaliul care îi dă de gol

La cinci luni de când a anunțat că e din nou singură, frumoasa actriță a fost surprinsă într-o vacanță în Italia. Aceasta este însoțită de o prietenă și este într-o formă de zile de mari. Însoțită de o prietenă, ea a fost fotografiată într-un restaurant din Portofino, unde pare extrem de relaxată și de fericită. Aceasta se distrează de minune alături de prietena ei și cele două râd în hohote.

Mai mult, înainte să plece în vacanță, Aniston s-ar fi întâlnit cu Brad Pitt la Londra, potrivit revistei italiene „Grazia”, care susține că cei doi actori ar fi ieșit la o cină romantică.

Angelina Jolie i-a distrus lui Aniston căsnicia cu Brad Pitt

Aniston este una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume și are o avere estimată la 200 de milioane de dolari. Totodată, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind inclusă în numeroase topuri realizate de reviste de specialitate. În ultima vreme s-a tot scris despre ea că s-ar fi împăcat cu fostul ei soț, Brad Pitt. Cei doi s-au cunoscut în 1998, iar pe 29 iulie 2000 s-au căsătorit într-o nuntă de vis în Malibu.

 

Mariajul lor părea unul dintre cele mai solide de la Hollywood, cei doi părând foarte îndrăgostiți, însă în 2005, actorul a anunțat că divorțează. Acesta a părăsit-o pe Jennifer pentru Angelina Jolie cu care începuse o idilă după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „Domnul și Doamna Smith”, în 2004.  Însă, în septembrie 2016, Angelina a anunțat că divorțează de Brad,  cei doi luptându-se la tribunal pentru custodia celor șase copii ai lor.

 

Citește și: