Vestea că cei doi actori au divorțează după 12 ani de relație i-a întristat pe fani. Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni, iar acum actrița nu se maia scunde. Și-a făcut apariția pe covorul roșu de la VIVA PARTY, singură, într-o rochie spectaculoasă, lungă, corai și cu spatele gol. Aceasta a evitat să vorbească despre divorț și a încercat să-și păstreze zâmbetul pe buze, dar recunoaște că trece prin clipe grele și că este tristă.

Ioana 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Când treci prin momente grele pui o rochie pe tine mergi,te rogi să te machieze, porţi bijuterii şi mergi la eveniment” #viațamergeînainte, #gogogirl, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Cand treci prin momente grele pui o rochie @paraplisoley pe tine mergi la @chicsalon_izvor ,te rogi de @danavlad.makeup sa te machieze, porti bijuterii @theofficialpandora si mergi la eveniment! #viatamergeinainte #gogogirl

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

Ioana Ginghină  și Alexandru Papadopol formează un cuplu din 2003

 

Ioana Ginghină (41 de ani) și Alexandru Papadopol (43 de ani) divorțează după 12 ani de căsnicie, iar actrița a mărturisit într-o postare pe blogul ei că între ei lucrurile nu mai sunt roz de un an de zile.

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea independența’ m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…’, a recunoscut Ioana.

 

Cei doi  s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când jucau  în telenovela Numai iubirea’, difuzată la Acasă TV. Însă povestea lor de iubire a început abia dupa trei ani, când filmau pentru Daria, iubirea mea’. Ei au fetiță, în vârstă de 11 ani, Ruxandra, care a venit pe lume la scurt timp după nuntă.Păreau să fie cel mai stabil cuplu din showbiz și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Citește și: