În prag de divorț, ea a descoperit că era însărcinată. Iar tatăl era tot soțul ei. Au anunțat atunci că se împacă. În scurt timp a mai venit un nou membru al familiei, tot un băiețel.

Au fost foarte discreți cu privire la mariajul lor, dar e clar că lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Cei doi nu au mai apărut împreună la niciun eveniment public din 2014.

Semn că ceva s-a schimbat recent e faptul că vedeta din ”Transformers” și starul din ”Beverly Hills 90210” au pășit împreună pe covorul roșu, la un eveniment recent. Din atitudinea afișată pentru poze, Brian se vede că e foarte mândru, mândru de soția lui, mândru de cuplul pe care îl formează împreună cu ea.

cei doi sunt casatoriti din 2010SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cât despre Megan, aceasta a apărut zâmbitoare și răpitoare, chiar dacă nu au trecut decât 3 ani de când a devenit mama pentru a treia oară. Cei doi sunt părinți pentru Noah, de 7 ani, Bodhi, de 5 ani, și Journey, de 3 ani.

Vedeta a îmbrăcat o rochie fluidă, lungă, aurie, cu un decolteu adânc.

Cât despre divorțul care era în cărți, abia în aprilie anul acesta Meghan a retras actele, semn că acesta nu mai e de actualitate.

Vezi și Îți vine să crezi că frumoasa Megan Fox a fost refuzată de un bărbat? Uite pe ce motiv

Citește și: