În urmă cu doar un an, întreaga lume privea cu admirație nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, care și-au unit destinele pe 19 mai, anul trecut. Aceștia au devenit deja părinți pe 6 mai, având un băiețel perfect sănătos pe nume Archie.  Însă, în timp ce fosta actriță americană este admirată de oameni de pe tot mapamondul, prietenii roșcovanului nu prea o acceptă pe ducesa de Sussex în anturajul lor. Și asta, pentru că Meghan este foarte posesivă și a avut grijă să-l îndepărteze pe Harry de prietenii lui.

Aceștia au dezvăluit că sunt chiar îngrijorați, pentru că ducesa îi face zilnic programul lui Harry și îi controlează fiecare mișcare.  Biograful oficial al familieri regale britanice, Angela Levin,  susține că de aproape de doi ani de când Meghan a intrat în viața lui Harry, prietenii lui apropiați abia l-au mai văzut la față. De aici au apărut zvonuri că Prințul Harry a fost obligat să renunțe la alcool, să își schimbe regimul alimentar și să stilul vestimentar la insistențele  soției.

Cu toate acestea, gazda documentarului, Gayle King , i-a luat apărarea ducesei. Aceasta susține că sunt doar răutăți și că nu au nicio bază reală. Ce-i drept, orice bărbat când decide să se așeze la casa lui și mai ales când iubește, preferă să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, și mai puțin cu prietenii.

 

 

Citește și: