Lavinia Postolache, fostă Miss World România în 2010, nu este la prima experiență notabilă la Hollywood. Acum apare alături de Brad Pitt în pelicula Babylon, regizată de Damien Chazelle, și care urmează să aibă premiera în luna decembrie. Pe platourile de filmare au și surprins-o paparazzi, într-o ipostază bizară pentru cei care nu știau că acolo se face un film. Îmbrăcată cu o bluză de trening și cu o fustă verde, Lavinia avea pe cap „un păun”, mai exact o pălărie extravagantă formată din pene imense. Cel mai probabil se afla într-o pauză, căci înfuleca un sandviș și avea și o cafea cu ea.

Când nu filmează, Lavinia își împarte timpul între familie și prieteni. Mama unui băiețel de 3 ani, piteșteanca a fost des surprinsă în Los Angeles sau în Las Vegas, în compania Monicăi Gabor. În mai, cele două s-au relaxat la Madeo Ristorante, un local exclusivist din Los Angeles, iar imaginile au făcut deliciul internauților. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Lavinia Postolache și soțul ei, Jimmy Esebag. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine este Lavinia Postolache, prietena Monicăi Gabor

Lavinia Postolache, în vârstă de 33 de ani, nu este străină de lumea bună de la Hollywood. Născută în Pitești, românca a fost descoperită pe când avea 15 ani, de Dana Săvuică, și a început o carieră promițătoare în modelling. În 2007 s-a mutat în SUA, pentru a studia actoria, și a bifat reușite și în acest domeniu. În 2016, Lavinia Postolache a jucat alături de Keanu Reeves în pelicula ”The Neon Demon”, care a concurat și pentru Palme d’Or, la Cannes.

Câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, Lavinia a povestit pentru ”Weekend Adevărul” cum este viața ei peste Ocean: ”Sunt mândră că apar în distribuţia unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. A fost o experienţă utilă, aştept ca viitorul să-mi ofere şi mai mult. Mi-ar plăcea să joc alături de Anthony Hopkins şi de Cate Blanchett”.

Lavinia Postolache, poveste de iubire cu milionarul Jimmy Esebag

Frumoasa româncă a reușit să-l cucerească pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag (61 de ani), preşedintele „America’s Licensing Holding Group”, care deţine drepturi ale brandului Playboy. De asemenea, acesta deţine acţiuni şi la Agenţia de Modeling Elite (cea mai faimoasă agenţie de modele din lume, n.r.). În 2019, Lavinia a născut un băiețel.

Citește și: Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea

Citește și: Ramona Gabor, lux și opulență în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile. Imagini de milioane de euro!