Actrița Shannen Doherty, cunoscută mai ales din serialul ”Beverly Hills 90210”, trece prin momente foarte grele. Diagnosticată din nou cu cancer după ce îl învinsese, vedeta e mai conștientă ca oricând de efemeritatea sa și a tuturor. După plecarea timpurie dintre cei vii a fostului ei coleg de serial Luke Perry, anul trecut, la numai 52 de ani, acum și o bună prietenă a murit, la numai 48 de ani.

Este vorba despre prietena sa de 28 de ani, de stilista Deborah Waknin-Harwin.

Potrivit actriței, care i-a adus un omagiu emoționant pe rețelele de socializare, prietenia lor de 28 de ani a fost mai puternică decât ”prietenii sau iubiții”, mai puternică decât orice. ”Am dansat pe mese (și am căzut de pe ele) prin toată lumea, împreună”, scrie Shannon, cu lcarimile în ochi.

Am fost domnișoară de onoare la nunta ei cu iubirea vieții ei, Craig. Am plâns amândouă când mi-a spus că era însărcinată cu fiica sa extraordinară, Olivia”, își mai amintește actrița.

Doherty, care a anunțat luna trecută că cancerul mamar s-a întors, povestește că ea și prietena ei și-au fost aproape când fiecare a fost diagnosticată cu cumplita boală. La rândul său, prietena ei a primit vestea îngrozitoare în urmă cu 4 ani.

Am fost mai mult decât cele mai bune prietene. Am fost surori. Legate una de alta de univers, de esența noastră, a fiecăreia, care a recunoscut-o imediat pe cealaltă”, a încheiat Doherty postarea tribut la adresa prietenei ei.

Deb, sper că dansezi pe mese din nou, că bei tequila cu Dumnezeu. Îmi vei lipsi întotdeauna, îmi vor lipsi sfatul tău, râsul tău, franchețea ta. O, cât de dor de tine îmi va fi… Deja îmi e. Deja simt că îmi lipsește o parte din inimă. Deborah Waknin Harwin, te iubesc!”, a mai scris actrița.

Vezi și Care mai e starea lui Shannen Doherty. Actrița a dat noi detalii despre boala ei

Citește și: