Un astfel de exemplu ar fi faptul că i-a dat voie bunei ei prietene Jennifer Meyer, 42 de ani, să se folosească de imaginea ei pentru a-și promova bijuteriile, precum și actrițele Kate Hudson și  Jennifer Aniston. Designerul de bijuterii are pe site-ul și pe rețelele de socializare, mai multe imagini cu ducesa de Sussex la diverse evenimente regale în timp ce-i poartă bijuteriile, spunând că Meghan nu poate rezista fără produsele ei.

„La mulți ani de ziua mamei ducesei de Sussex. Meghan poartă lanțul nostru 3 Turquoise Mini Bezel Dangle”, „Meghan Markle, ducesa de Sussex și viitoare mămică, poartă colierul JM Mummy în timp ce pleacă de la petrecerea pentru bebeluș din New York”, sunt daor câteva dintre postările lui Jennifer.

 

Pe Meghan Markle nu pare să o deranjeze deloc acest lucru, în ciuda insistenței casei regale să-i ceară prietenei ei să nu-i mai folosească imaginea. Pentru că ducesa a refuzat să vorbească cu prietena ei, reprezentanții palatului Buckingham au intervenit și au rugat-o oficial pe Jennifer să șteargă toate pozele cu soția prințului Harry și să nu mai foloseasă imaginea ducesei pentru a-și promova afacerea.

„I s-a spus lui Jennifer Meyer să șteargă toate imaginile, pentru că acest lucru ar putea fi foarte dăunător pentru Meghan și familia regală”, a declarat o sursă regală pentru Daily Mirror.

Jennifer Meyer încearcă să-și vândă produsele după ce dezvăluie că acestea ar fi preferatele ducesei. În ciuda cererii făcute de reprezentanții familiei regale, Meyer nu a șters încă pozele cu Meghan de pe pagina de facebook a afacerii ei.

Citește și: