Anda Adam și Sorin Niculescu au fost recent pe primele pagini ale tabloidelor, după ce presupusa amantă a bărbatului a scos la iveală mesajele dure pe care artista i le-a trimis, după ce a aflat de conversațiile intime pe care le-a purtat cu partenerul ei de viață.

După ce a negat cu vehemență că ea ar fi stat în spatele cuvintelor dure trimise pe social media, susținând că este vorba doar de o încercare de promovare a presupusei amante a soțului ei, Anda Adam a spus în exclusivitate pentru Antena Stars și că între ea și partenerul de viață nu există nicio problemă.

Ultimele declarații ale artistei au fost subliniate și de previziunile neașteptate ale lui Carmen Harra, care a spus, pentru Antena Stars, că Anda Adam și Sorin Niculescu sunt două persoane care sunt compatibile energetic, astfel că nu se pune problema de o ruptură în cazul lor.

Însă dacă va exista una, ipotetic, vor găsi o cale să se întoarcă unul în brațele celuilalt, e de părere Carmen Harra.

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…)

M-aș mira ca ei să se despartă. Chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(…)

Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a prezis Carmen Harra.

Vezi și Anda Adam, primele declarații despre problemele dintre ea și soțul ei

Citește și:

Andreea Banică, despre cum a câștigat primii bani: „Vindeam mușețel și corcodușe lângă calea ferată”

Ani mulți Dinu Maxer nici nu a vrut să audă de soție și copii și acum a spus motivul dureros din spatele deciziei. Are legătură cu moartea îngrozitoare a fratelui lui