„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra a ceea ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general.

Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, într-un dialog online cu Adriana Bahmuțeanu, citată de Spynews.ro.

Ce spune Carmen Harra despre războiul din Ucraina

Celebra clarvăzătoare a făcut predicții și despre războiul din Ucraina. „Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine. Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. Extratereștrii există, nu este o fantezie, există.”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: Pe Carmen Harra o știe toată lumea, dar uite ce mai face fiica ei! Alexandra Harra, senzualitate, lux și opulență, în SUA. Ce scriu jurnaliștii americani despre ea

Citește și: De ce nu e niciun bărbat în viața prezicătoarei Carmen Harra. Aceasta i-a prevestit moartea soțului. Știa că n-o să apuce 60 de ani

Citește și: Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani”

Citește și: Cum a ajuns Carmen Harra clarvăzătoare. Secretul pe care nu-l știe nimeni: „Mi-a deschis o portiță…” E împotriva Bisericii ce face ea?