Solistul Pablo Alboran, cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia și America Latină are doar două pretenții: să nu fie servit în pahare, tacâmuri și veselă din plastic și să nu lipsească sub nicio formă ghimbirul proaspăt.

Deși a devenit celebru într-un timp foarte scurt, Pablo Alboran a declarat în repetate rânduri, în interviuri pentru publicații din toată lumea, că este un tip absolut normal și că încearcă, în ciuda faimei pe care a dobândit-o la nivel mondial, la numai 25 de ani, să se păstreze cu picioarele pe pământ. Acest lucru îl dovedesc și pretențiile pe care cântărețul le-a avut de la organizatorii concertului de la București.

Pablo a cerut doar o sticlă de vin roșu produs în Spania – Rioja sau Ribera del Duero și o sticlă de vin alb. Alboran nu a avut pretenții nici în ceea ce privește marca celor 24 de sticle de bere pe care își dorește să le găsească în frigider, atunci când ajunge în România. Sandwich-uri variate, reci și calde, platouri cu cârnăciori, brânzeturi și prăjiturele cu ciocolată vor face parte din meniul lui Pablo Alboran în România. Nu vor lipsi nici fructele proaspete (căpșune, mure, afine, banane, pepene galben) și nici răcoritoarele și băuturile energizante.

Pablo Alboran va concerta la Sala Palatului, pe 27 mai.

Credit foto: PR Talentivity