Tânărul, în vârstă de 28 de ani, care a uimit o țară întreagă cu prestația sa la Vocea României din blind-uri, a fost inclus în Topul celor mai bune prestații ale formatului The Voice Global, potrivit Pro TV.

Răspândit în peste 200 de țări, The Voice este un format care vinde în întreaga lume, fiind cel mai important concurs de voce la nivel internațional.

Recent, odată cu lansarea pe YouTube a canalului The Voice Global, momentul finalistului de la Vocea României, Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson de România, a fost inclus în TOP 10 cele mai bune audiții din anul 2018.

Bogdan Ioan a ocupat locul 4

Alături de alte 10 prestații din țări cu o industrie muzicală dezvoltată, precum Marea Britanie, Franța sau chiar îndepărtatul continent Australian, finalistul, originar din Constanța, a fost clasat de cei de la The Voice Global pe locul 4.

Prestația lui Bogdan de la audițiile pe nevăzute, aceeași care este inclusă și în topul de mai sus,  a strâns peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 130.000 de mii de aprecieri, devenind unul dintre cele mai virale momente de la Vocea României.

Valul de reacții nu a întârziat să apară, concurentul din echipa lui Smiley a adunat numeroase comentarii pozitive în topul prezentat, mulți utilizatori afirmând că prestația lui este de departe cea mai bună dintre cele prezentate.

Tudor Chirilă și-a dorit de asemenea să precizeze că momentul a fost atât de intens încât prestația i-a amintit de concertul lui Michael Jackson, din România.

”Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”, a zis artistul.

Primele 3 poziții au fost ocupate de: Kennedy Holmes din Statele Unite ale Americii, care a interpretat piesa „Turning Tables”;  Matthias Nebel din Germania, cu piesa „Bed Of Roses” și Mennel Ibtissem cu celebra piesă „Hallelujah”.

Citește și: