Jucatorul de baschet Kobe Bryant  a pierit în weekend într-un tragic accident de elicopter, alături de fetița lui, în vârstă de doar 13 ani. Însă, acesta era conștient la ce riscuri se expune de fiecare dată când zboară cu elicopterul personael, pe care vedeta NBA îl folosea  pentru deplasări în Los Angeles.

Kobe Bryant Vacations In Greece With His FamilySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Potrivit Daily Mirror, Kobe, în vârstă de 41 de ani,  presimțea că așa își va găsi sfârșitul și că într-o zi nu va mai ajunge la destinație, fapt pentru care a făcut cu soția lui o înțelegere secretă și cutremurătoare. Ei și-au promis că indiferent de situație nu vor călători niciodată împreună cu elicopterul, tocmai pentru a evita o astfel de tragedie și pentru a nu-și lăsa copiii orfani. Și în cei 19 ani de căsătorie nu au încălcat niciodată această regulă, care se aplică și în familiile regale pentru rege și prinții moștenitori.

Regretatul Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa din 2001 și aveau împreună patru fete, cea mai mică având doar șapte luni. A venit pe lume în luna iunie, anul trecut.

Soția baschetbalistului nu se poate opri din plâns

Kobe Bryant declarase într-un interviu că preferă să zboare cu elicopterul atunci când joacă pentru echipa Los Angeles Lakers, pentru a evita traficul rutier și pentru a economisi timp, astfel încât profesia să nu-i compromita timpul petrecut cu familia.

Kobe Bryant se îndrepta catre un meci de baschet dedicat adolescenților, alături de fiica sa, Gianna, in vârsta de 13 ani, și de alte șapte persoane, atunci când elicopterul s-a prăbușit în Los Angeles. Eelicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autoritățile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Soția legendarului Kobe Bryant este devastată de pierderea suferită. Cei doia veau un mariaj fericit și o familie superbă. Aceasta plânge non-stop.

”Nu poate să termine o propoziţie fără să plângă. Vrea, însă, să-şi revină pentru celelelalte fete. Trebuie să fie puternică pentru ele.”, mai scrie Daily Mail.

Kobe Bryant, 41 de ani, a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Foto: Alphapress/Hepta

Citește și: