Etapa preselecțiilor la MasterChef, cel mai așteptat cooking show, debutează la acest sfîrșit de săptămână, la București.

Toți cei care au abilități culinare, îndemânarea de a pregăti un desert delicios sau știu să prepare delicatese care uimesc prin gustul incredibil sau aspectul desăvârșit sunt așteptați duminică, 17 mai, începând cu ora 10:00, la Hotel Ibis Gara de Nord, din capitală.

Viitorii concurenți vor avea șansa unică de a-și modifica parcursul culinar: de la pasiune, la desăvârșire și excelență gastronomică. Și în acest sezon, juriul format din Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean va pune la încercare abilitățile culinare ale concurenților prin probe incendiare, teste sub presiune și confruntări acerbe.

Dacă ești pasionat de gătit și ai îndemânarea necesară pentru pregătirea unor preparate inedite, te aștept la preselecțiile MasterChef. Preparatele care aduc ceva nou și concurenții care îmi demonstrează că au pus suflet în ceea ce au gătit vor avea numai de câștigat! Dacă ai un simţ al gustului dezvoltat, dacă ești dedicat şi dacă poți demonstra că bucătăria este un ţel important în viaţa ta, poți fi următorul MasterChef al României!”, a declarat Chef Patrizia.

Iubești să gătești? Îți respecți ingredientele? Vrei să creezi preparate inedite? Ești o fire competitivă? Ești dispus să faci sacrificii? Atunci te așteptăm la preselecțiile MasterChef din București și din țară!”, a declarat Chef Foa.

Mă aștept ca preselecțiile din București să ne aducă în față oameni pe cât de pasionați, pe atât de pregătiți. Vrem să oferim un spectacol culinar frumos, iar pentru asta ne bazăm fără îndoială și pe concurenți. Au trecut deja suficient de multe sezoane pentru ca publicul să aibă o idee despre pretențiile acestei competiții”, a declarat Chef Adrian Hădean.

Urmează Cluj, Iași și Craiova

Caravana și înscrierile MasterChef continuă! Pretendenții la cel mai râvnit titlu culinar se pot înscrie pe masterchef.protv.ro și sunt așteptați la preselecțiile din Cluj Napoca (23 mai), Iași (30 mai) și Craiova (7 iunie).

Credit foto: Pro tv

Preselecții Masterchef

Credit foto: Pro tv.