Președintele francez Emmanuel Macron and și soția sa, Brigitte, se află într-o vacanță pe insula Porquerolles, din sudul Franței.

Cei doi au fost surprinși pe o barcă, alături de mai mulți  prieteni și de familia lor, și părea că se simt foarte bine. Însă, francezii au observat imediat că liderul din Hexagon și nici prima doamnă nu au mai ținut cont de nicio regulă de distanțare. Ba mai mult, pe barcă aceștia stau la grămadă și înghesuiți.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cuplul prezidențial s-a retras la  Fort de Bregancon, o fortăreață mediavală de pe Coasta de Azur, care a devenit casă de vacanță pentru președinții francezi din anul 1968.

Cei doi păreau foarte relaxați, iar președintele a fost surprins plimbându-se cu skijetul.

În Franța, cazurile de Covid-19 au început iar să crească în mod alarmant, fapt pentru care guvernul lui Macron urmează să aplice noi reguli de distanțare socială, după ce oficialii din domeniul sănătății au anunțat noaptea trecută alte 2.524 de cazuri noi – cel mai mare număr înregistrat până acum  de la ridicarea restricțiilor din mai.

Oamenii legii vor fi mobilizați pe străzi pentru a se asigura că cetățenii respectă regulile de distanțare, cum ar fi purtarea măștii și respectarea distanței de un metru.

  • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Franta!
  • Foto: Profimedia

    Citește și:

    Ozana Barabancea a fost criticată că și-a editat prea mult pozele și le-a dat un răspuns pe măsură răutăcioșilor: „Lupi moraliști și sfătoșii satului”

    Tom Cruise refuză să-și vadă fiica, dar vrea să o ia de lângă mama ei. Planul scandalos făcut de actor