Daily Star o prezintă ca fiind prezentatoare TV și femeie de afaceri, mamă a unei fetițe, aflată într-o relație, cu multe despărțiri, cu omul de afaceri Alex Bodi.

Deși o califică uluitoare, amintind că românca are un milion de urmăritori pe Instagram, altceva a atras atenția publicației, faptul că Bianca vrea să-și deschidă o școală de dive.

„Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, a declarat Bianca, în vârstă de 38 de ani.

cu-noile-solduri-mariteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu, care urmează să fie directoare, profesoară și modelul elevelor sale.

Daiy Star amintește că Bianca a pozat în Playboy, în 2010, pentru echivalentul aproape 9.000 de lire sterline.

Vezi și Bianca Drăguşanu a arătat diploma de BAC! Cu ce notă a luat diva examenul

Citește și:

Loredana Chivu, criticată dur după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România, unele de 2 kilograme! Vedeta a reacționat prompt

Jurnalul lui Michael Jackson: Obsesia secretă a megastarului