În această noapte, de la ora 00:30, va fi transmisă emisiunea Live From The Red Carpet cu Premiile Oscar 2016. Este cea mai strălucitoare seară din calendarul industriei cinematografice, în care cele mai importante personalităţi de la Hollywood participă la a 88-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Chris Rock prezintă marea gală de Oscar

Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei şi o adevărată galaxie de staruri va fi prezentă la Teatrul Dolby din Hollywood.
Emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016 se va difuza și în reluare, luni, 29 februarie, de la orele 11:00 și 18:00, la E!

Feb. 22, 2015 - Hollywood, California, U.S. - GIULIANA RANCIC on the red carpet during arrivals for the 87th Academy Awards. (Credit: Lisa O'Connor/ZUMA Wire)

Giuliana Rancic la Premiile Oscar

Ținutele starurilor analizate la Fashion Police

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski și restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc în ediția specială a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzată miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al ținutelor alese de vedete în cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.

Credit foto: E!