Debutul serialului turcesc „Güneş” a adunat peste un milion de români în fața micilor ecrane. Titlul original este “Gunesin Kizlari” și producția, care va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, redă povestea unei femei nevoite să facă alegeri dificile, în dubla ipostază, de mamă și de iubită.
Actrița Evrim Alasya, interpreta personajului Güneş, este cunoscută fanilor serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, după ce aceasta a interpretat rolul sultanei-mamă în tinerețe. Tot în “Suleyman Magnificul” a jucat și chipeșul actor Tolga Saritas (n.r. prințul Cihangir) pe care telespectatorii Kanal D îl vor revedea interpretând rolul lui Ali în “Güneş”.

Un rol care i-a schimbat viata actriței din rolul principal

Și pentru că “viața bate filmul”, cei doi protagoniști din rolurile principale, actorul Emre Kinay, care îl interpretează pe Haluk Mertoglu, și Evrim Alaysa, cea care o întruchipează pe Güneş, trăiesc o poveste de dragoste și în viața reală. Pe platourile de filmare, aceștia par să își consume discret iubirea, departe de ochii ziariștilor care îi vânează la fiecare pas.
Pentru Evrim Alasya, “Güneş” a fost rolul care i-a schimbat viața. Frumoasa actriță care interpretează rolul unei mame iubitoare spune că această partitură actoricească a schimbat-o radical, scoțând la iveală instincte materne nebănuite.
“Înainte de întâlnirea cu acest rol nu îmi doream copii, însă, cu trecerea timpului, asumându-mi solul matern din , am ajuns să vreau cu ardoare să trăiesc experiența de mamă și în realitate”, afirmă actrița.

Începutul poveștii

Güneş (Evrim Alasya) este o femeie de 35 ani, mamă a trei copii: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) și Selin (Hande Erçel), cu caractere total opuse, și Peri (Miray Akay), mezina familiei. Nimic nu pare să le tulbure fericirea. Cererea în căsătorie din partea renumitului om de afaceri Haluk Mertoglu (Emre Kinay) o surprinde pe Güneş. O încântă ideea acestui mariaj, dar o frământă faptul că fetele ei nu știu de existența lui Haluk. Iscoditoare, Nazli are niște bănuieli despre această relație secretă. Ele se vor confirma când presa va face publică cererea în căsătorie.
În ciuda tuturor problemelor create de Nazli, care e împotriva acestei relații, Haluk este hotărât să nu renunțe la femeia iubită. Omul de afaceri o invită pe Güneş împreună cu fetele ei la casa lui din Istanbul, pentru a le prezenta familiei. Însă decizia sa bruscă de a se căsători va întâmpina reticențe și în familia acestuia.

Credit foto: Kanal D

Protagoniștii serialului “Güneş”

“Furtuna pe Bosfor” va continua la toamnă

În ceea ce privește “Furtuna pe Bosfor”, filmările pentru următorul sezon vor continua în această toamnă în Turcia, urmând ca și Kanal D să difuzeze noile episoade cât mai curând posibil.

Credit foto: Kanal D