Deocamdată, artistul nu a răspuns, însă e puțin probabil că acesta va refuza onoarea de a cânta la un eveniment care va fi urmărit în toată lumea.

Melodiile din repertoriul său sunt foarte romantice, așa că prințul și logodnica sa americancă, în vârstă de 36 de ani și divorțată, au de unde alege pentru valsul miresei.

Artistul britanic, care el însuși urmează să se căsătorească foarte curând, va cânta, cel mai probabil, la dineul pe care îl va găzdui tatăl lui Harry, prințul Charles, în seara zilei de 19 mai, când va avea loc cununia religioasă. La aceasta vor fi invitați doar prietenii buni și familia, așa că atunci se anunță adevărata distracție.

Ed are prieteni la palat

Ed îl cunoaște pe prințul Harry încă din 2011 și au o relație apropiată. În plus, este bun prieten cu verișoara lui Harry, prințesa Beatrice. Se crede chiar că ea este vinovată de o cicatrice pe care Ed o are pe bărbie. Aceasta a fost dobândită în timpul unei petreceri pe care a ținut-o Beatrice la Palatul Windsor. În joacă, aceasta l-ar fi tăiat pe Ed pe față.

Întrebat dacă aceasta este versiunea adevărată a incidentului, Ed a refuzat să comenteze.

Ed Sheeran

Și Elton John va veni la petrecere

Tot la petrecerea dată de prințul Charles va fi prezent, cel mai probabil, și Elton John. Acesta și-a anulat recent două concerte care ar fi trebuit să aibă loc tocmai în zilele de 19 și 20 mai, un indiciu clar că are planuri mai bune pentru acele zile.

În plus, o dovadă în plus că Elton John va fi prezent la petrecere e aceea că artistul și Harry au relație specială. Elton John a fost printre primii care a aflat chiar de la Harry despre dragostea lui pentru actrița din SUA.

Foto: Hepta

Vezi și ce alte personalități sau vedete vor mai veni la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Citește și: