Aceasta a declarat recent că americanca de 37 de ani va aduce pe lume un copil care va avea o personalitate manipulativă și care va cere foarte multă atenție, mai cu seamă pe timpul nopții, în prima parte a vieții.

Mai mult, acesta nu va fi singurul copil pe care ducii de Sussex îl vor avea. În următorii șase ani, familia se va mări, cei doi urmând să aibă încă doi copii. Următorul copil va veni foarte curând, susține ea, iar în total Meghan și Harry vor avea un băiat și două fetițe.

”Copilul care se va naște (primul – n. red.) va fi fericit, amuzant, foarte inteligent, dar manipulativ”, a declarat Sally Morgan. Însă, cel puțin primele luni după nașterea acestuia, Harry și Meghan vor avea multe nopți nedormite, pentru că va cere multă atenție, mai ales noaptea, mai spune mediul.

”Simt cât de fericită va fi Diana și știu că își dorește cu ardoare ca Meghan să aducă pe lume o fetiță. Asta îmi spunea mereu că-și dorea – o fetiță”, a mai spus confidenta lui Lady Di.

Sally Morgan mai afirmă că ducii de Sussex vor face orice ca să protejeze intimitatea bebelușului și, la un moment dat, chiar își vor cumpăra o proprietate în Africa, pentru a fi cât mai departe de paparazzi și media.

Mediul a mai spus că Meghan nu va prezenta bebelușul publicului, în fața spitalului, în primele ore de după naștere și că e posibil ca ducii de Sussex să aibă și gemeni.

Referindu-se strict la Meghan Markle, mediul a garantat că ”această femeie poate gestiona orice situație”, o garanție în plus că prințul Harry a făcut cea mai bună alegere.

Vezi și Meghan Markle poate să nască în orice moment! Ducii de Sussex, de urgență la spital, în mijlocul nopții

Citește și: