În mai 2023, Melanie Griffith era pozată cu răni și cicatrici pe față. A stârnit îngrijorare și semne de întrebare la acel moment. Acum, în august 2023, aceasta a fost din nou surprinsă în public, o cu totul altă persoană parcă. Cu greu a fost recunoscută. Ceea ce a dat-o mai mult de gol a fost statura și fizicul ei de model. Picioarele subțiri au fost puse în evidență de „uniforma” ei preferată de stradă, colanții mulați.

Melanie Griffith, greu de recunoscut la 66 de ani

Melanie Griffith, pozată de paparazzi cu două zile înainte de a împlini 66 de ani. Foto: Profimedia
Melanie Griffith, pozată de paparazzi cu două zile înainte de a împlini 66 de ani. Foto: Profimedia

Multă cerneală a curs, de-a lungul timpului, despre operațiile estetice prin care a trecut Melanie Griffith. Chiar ea spunea, în 2016, că a exagerat la acest capitol. Zilele trecute a fost pozată când ieșea de la un salon din Beverly Hills, unde a mers să-și aranjeze părul. Gata de a petrece în cinstea celor 66 de ani împliniți în 9 august, fosta soție a lui Antonio Banderas s-a arătat într-o dispoziție bună. Nici nu s-a ferit de paparazzi, ba chiar le-a zâmbit.

În colanți, o bluză crem și pantofi sport, Melanie s-a urcat în mașină și a plecat spre casă, nu înainte de a lăsa o impresie puternică asupra fotografilor și, mai apoi, asupra celor care au văzut pozele. Actrița pare o cu totul altă femeie: mai tânără, mai proaspătă, cu un chip luminos și cu mult mai puține riduri.

Melanie Griffith, pozată de paparazzi cu două zile înainte de a împlini 66 de ani. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În mai 2023 era pozată cu cicatrici și răni pe față

Imaginea afișată acum de actriță e la ani lumină de cea din primăvară. În luna mai, chipul pe care milioane de fani l-au văzut în filme de box-office era distrus de bisturiul unor medici, pentru care frumusețea are alte standarde.

Melanie Griffith, cu cicatrici pe față, în mai 2023. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actrița a fost fotografiată în timp ce își ridica mașina din fața magazinului „Melanie Grant”, din Los Angeles. Cu fața foarte roșie, iritată, cu pomeții și gâtul cu urme de ace și cusături, Melanie nu mai amintea cu nimic de blonda dulce din „Working Girl”. Rezultatul nu era neapărat unul plăcut ochiului, dar iată că lucrurile s-au schimbat radical în doar trei luni.

Melanie Griffith, transformată de operațiile estetice

”Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: ‘Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!’ M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, declara Melanie în 2016.

Citește și: Melanie Griffith, în imagini șocante! Ce s-a întâmplat cu fața și cu mâinile actriței

Citește și: Cum arată fiica de 25 de ani a lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas

Citește și: Antonio Banderas, Don Juan pe marele ecran, statornic în iubirea din viața reală. Două mariaje, o relație lungă și un singur copil