Virgil Șteblea a împlinit 37 de ani, iar Adelina Pestrițu i-a făcut o surpriză uriașă: o petrecere surpriză, extrem de luxoasă, după cum puteți vedea în imaginile din galerie. Însă o surpriză și mai mare a fost apariția lui Zeny în online. În urmă cu doi ani, Adelina a decis să nu mai arate chipul fetiței în social media, și nici să mai ofere informații despre ea. Iată că bruneta a spart acest „embargo”, iar sâmbătă seara fanii ei s-au putu bucura de această surpriză. Zenaida, alintată Zeny, este absolut superbă. Are părul foarte lung, ochii verzi-albăstrui și se pare că a luat tot ce e mai frumos de la părinții ei.

adelina-pestritu-fiica-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista mai mult, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos, încât te simți copleșit de recunoștință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățisările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim!”, a fost mesajul Adelinei pentru soțul ei.

Pe Instasory, Adelina a publicat imagini de la petrecerea soțului ei, care a avut alături prietenii apropiați și familia. Invitații au fost așteptați la un local luxos, masa a fost decorată cu flori și lumânări, iar farfuriile au fost personalizate cu inițialele sărbătoritului și cu vârsta împlinită de acesta, 37.

Fiica Adelinei Pestrițu a avut și ea o petrecere de vis

Pe 3 august, Zeny a împlinit 4 anișori și a fost sărbătorită cum nu s-a mai văzut până acum pe meleagurile mioritice. Și nu ne referim la banii investiți de părinți, la contractele de imagine ale Adelinei, cu diverse firme, la decor, la locul ales, un restaurant cu piscină, sau la meniu, ci la numărul de invitați. Aproximativ 150 de persoane, enorm pentru o petrecere de copii, s-au adunat să o sărbătorească pe Zeny, ca pe o prințesă. Imaginile sunt, cu adevărat, superbe.

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere grandioasă pentru fiica ei. Zeny a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită cum nu s-a văzut în România

Citește și: Fiica lui Robert Turcescu, și frumoasă, și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani