Andreea Ibacka a cucerit Internetul cu poze din vacanța pe care a petrecut-o, recent, cu soțul și cu copiii ei, în Abu Dhabi. La un an și 3 luni, Tiago este ca argintul viu, nu stă locului și cucerește pe toată lumea cu drăgălășenia lui. Ceva mai mare, Namiko este la vârsta la care scoate „perle” adorabile, așa că părinții nu apucă să se plictisească niciodată.

Poze noi cu fiul lui Cabral, în vacanță

„În caz că vă întrebați cine îi sustrage morcovii din grădină lui Bugs Bunny. Acest pofticios șaten – cu geacă de blugi și zâmbet șugubăț – a fost zărit plescăind cu poftă pe străzile orășelului”, a scris soția lui Cabral în dreptul unor imagini cu Tiago, dintr-un parc de distracții.

namiko-si-tuago-copii-cabralSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cabral (45 de ani) și Andreea (37 de ani) Ibacka au devenit pentru a doua oară părinți pe 5 octombrie 2021, când în viața lor a apărut micuțul Tiago. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 4 ani. Fostul prezentator al emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV, mai are o fiică de 20 ani, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka.

Cabral și-a luat o pauză de televiziune, de dragul familiei

Emisiunea „Ce spun românii?”, prezentată de Cabral la PRO TV, a ieșit din grilă după 7 ani de difuzare. De altfel, pauza a fost binevenită pentru prezentatorul TV, care a făcut mărturisiri emoționante pe blog-ul personal.

„Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi. Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei”, este o parte din mesajul scris de Cabral, pe blog.

Citește și: El în pauză, ea la muncă! Andreea Ibacka revine la TV! Cu ce post a semnat soția lui Cabral

Citește și: Fetița lui Cabral a împlinit 4 ani. Pozele cu Namiko și familia sunt adorabile. „Așa îi este ei cel mai bine, când suntem toți. Ea îi aduce pe toți împreună”