Vineri dimineață, din ediția electronică a publicației Daily Star, ne-a sărit în ochi Anamaria Prodan, personaj nelipsit până acum din presa autohtonă. Dar iată că impresara, mai bine zis pozele ei sexy, au trecut “granițele” internetului, până în Albion. Pe site-ul dailystar.co.uk este publicat un articol destul de consistent despre averea Anei, dar materialul este presărat cu multe poze senzuale, de pe pagina de Instagram a impresarei.

„Anamaria Prodan, supranumită cel mai sexy agent de fotbal din lume, are o avere netă de peste 100 de milioane de lire sterline, mai mare decât cea a lui Harry Kane, talismanul clubului Tottenham Hotspur”, titrează britanicii. Singura sursă pe care o citează tabloidul britanic este, însă, o platformă online unde sunt centralizate câștigurile celebrităților din toată lumea.

Poze incendiare cu Anamaria Prodan, în presa britanică

„Frumoasa româncă Anamaria Prodan are o avere netă de 148 de milioane de lire sterline, potrivit Idol Net Worth. Prodan a adunat o asemenea avere uriașă datorită activității sale ca vedetă de televiziune, model și agent de fotbal.

În mod incredibil, Idol Net Worth estimează că averea netă a lui Harry Kane este de aproximativ 32 de milioane de lire sterline – cu peste 100 de milioane de lire sterline mai puțin decât cea a fostului model Playboy. Cu toate acestea, valoarea netă a lui Kane ar putea crește, deoarece el continuă să fie unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la Spurs – încasând 200.000 de lire sterline pe săptămână”, mai scriu jurnaliștii de la Daily Star.

Publicația amintește și de legăturile Anei cu cluburile de fotbal FC Hermannstadt și Academia Clinceni, dar și faptul că în trecut l-a reprezentat pe Adrian Mutu, în calitate de agent FIFA.

anamaria-prodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Prodan a pozat ultima oară în Playboy 2008, dar nu exclude să o facă din nou, după cum însăși spune: «Nimeni nu mă poate opri»

Ea a recunoscut și că nu ar avea nicio problemă dacă fiica ei i-ar călca pe urme și ar poza pentru o publicație destinată adulților: «Nu văd nimic în neregulă în a poza pentru reviste pentru adulți și chiar mi-aș lăsa fiica să facă acest lucru dacă ea ar dori»”, se mai arată în articolul jurnaliștilor britanici.

Citește și: Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc? Cum s-a pozat impresara și ce mesaj cu subînțeles a publicat

Citește și: Laurențiu Reghecampf, totul despre „episodul Anamaria Prodan-Dan Alexa”: „Nu am putut trece peste acel moment”