Vedeta a punctat momentul cu o serie de fotografii postate pe rețelele de socializare, unde a scris, simplu: ”Un an de cand port oficial numele tau. La multi ani, noua! Te iubesc!”.

cei doi aniverseaza un an de la cununia civilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși fotografiile de la cununia civilă postate de ea sunt alb-negru, toată lumea își amintește că vedeta a purtat o rochie scurtă și decolatată, galbenă, în care a arătat superb.

„Vă anunț cu drag ca numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu. ? (…)”, scria pe Instagram Adelina Pestriţu în urmă cu un an.

Nunta cu Virgil Șteblea a venit pe 20 iulie, iar mireasa a schimbat două rochii spectaculoase. Cei doi sunt deja părinții unei fetițe și fac tot posibilul să-și mărească familia.

Vezi și Adelina Pestrițu, anunțul momentului: “Da, aș putea fi însărcinată “

Citește și: